14 gode råd til flyveturen med en baby

En status på mit vilde liv

Kan i fornemme ironien i min overskrift? Det håber jeg i kan, for mit liv på barsel er slet ikke så vildt… ;-) Det lyder måske som en kliche, men dagene flyver virkelig afsted, selvom jeg oftest ikke har så meget på dagsorden. De første 5 måneder af min barsel havde jeg masser af planer. Møder, events, 2 x mødregruppe, babysvømning, crossfit, barselshyggeaftale osv. Men de seneste to måneder har jeg såret gevaldigt ned på aftaler. For det første fordi, at Charlie er begyndt at skulle spise rigtig mad. Det lyder helt sikkert ikke som en hindring, men jeg kan love jer for at det tager tid, at lære en baby at spise. Derudover har jeg prøvet at få kørt en rytme ind hos ham, så han får bare en lille smule struktur i hverdagen. Jeg savner lidt tiden, hvor han var så lille at jeg nemt kunne tage ham med rundt, men omvendt så er det overdrevet hyggeligt at han er så meget “med” i dag. Men nu får i lige en kort status på mit liv, som det ser ud nu..

… Vores gulv til huset er forsinket i 3 uger. 3 FUCKING uger (undskyld sproget) Silvan undskylder med, at det var udsolgt hos deres leverandør. Men helt ærligt, det må de da havde vidst, da vi bestilte det for 1 1/2 uge siden?! Nu forsinker det hele vores indflytningsprocess. Pis og lort. Det er en ommer Silvan

… Er vi stadigvæk i tvivl om, hvad vi skal gøre med vores nye køkken. Det er Kvik Køkken fra 2016, så selve standen fejler ikke noget. Men det er tydeligt, at det er en af de “skrabede” udgaver. Det kunne være så sprødt med et nyt køkken. Men det har vi altså ikke budgetteret med…. Vi drømmer videre

… Har jeg været forbi Elephants & Ants, som er et nystiftet PR Bureau. De har det smukkeste showroom i midten af København og en masse lækre brands.

… Var jeg til netværksmiddag med Bloggers Delight i går. Vi spiste på Basso i København. Det var sygt lækkert! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg sætter mine ben der. Det var så dejligt, at være ude blandt andre mennesker og se nogle af de bloggerpigerne igen. Jeg sad blandt andet sammen med Helse, Caro, Alexandra og Signe. Allesammen skide søde. Så tjek dem lige ud.

… Jeg har bestilt tid til, at får bøjle på. Altså ikke togskinner men en Invisalign bøjle. Jeg glæder mig sygt meget!!! I kan læse mere om det her.

…Jeg har flere gange været i kontakt med Udbetaling Danmark… Hold kæft et show med de dér barselsdagpenge.

…Jeg har flere gange været ved, at gå amok i udsalgsshopping. Men med et nyt hus og på barselsdagpenge, må jeg nok vinke farvel til nyt tøj de næste mange måneder (jeg er desværre ikke sådan en, som får tilsendt gratis tøj, det kunne ellers være luksus. haha)

… Nu vi er ved shopping, så har jeg brugt rigtig meget tid på at kigge på ting til huset. Der er jo så mange pæne ting. Det her vitrineskab, det her spejl  og de her borde er to die for!!!

…Jeg har tænkt over flere ting, jeg gerne vil have ordnet inden jeg starter på arbejde til september. Blandt andet at få farvet mit hår, lavet flere huller i ørene og ordnet mine bryn. I NEED IT. haha

 

Jeg håber i får en dejlig dag. Og lad os da lige krydse fingre for at Danmark vinder over Australien i dag!

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 gode råd til flyveturen med en baby