Vores hverdag er blevet nemmere

Så fik vi endelig nøglerne til huset

 

34509171_10156338866338497_93979171541221376_nSå kom dagen vi har venter på i 9 måneder! Vi fik nøglerne til vores hus i fredags. Det følges så sindssygt og syrealistisk, at Robin og jeg ejer et hus…. Altså for lånte penge.. Men et freaking HUS! Da jeg pludselig blev gravid sidste forår, begyndte tankerne på fremtiden. For var en en lejlighed på Amagerbrogade med kun ét soveværelse, uden altan og uden elevator nu helt optimalt? Man kan sagtens få det til at fungere, men i længden ville vi nok blive en smule trætte af det. Derfor begyndte vi så småt, at kigge på større lejligheder. Vi har kigget på nybyggerierne ved Amager strandpark, sundholmene og Teglholmen. Havde vi haft en kort tidshorisont, ville det være optimalt, for så kunne vi nøjes med en lejlighed på +110kvm. Desværre var budgettet ikke til en lejlighed på +140 kvm, som var det antal kvm. vi som minimum ville have.

Vi vidste ikke helt om vi var klar til hus og have, da vi elsker livet i København. Men hvis vi ville have mange kvm. var vi nødsaget til at rykke udenfor byen. Søndag efter søndag tog vi til åbne huse, det var egentlig ret hyggeligt, og så lærte man virkelig meget om hvad det egentlig var vi gerne ville have. Og så en dag var den der. HUSET. Prisen var indenfor budget, pænt vedligeholdt, en overskuelig have, to badeværelser, nok soveværelser og masser kvm. Vi var så heldige, at få fat i huset inden det blev sat til salg på nettet, vi fik det til en fin pris (synes vi selv) på den betingelse at vi først kunne overtage 9 måneder senere.

34480909_10156338866543497_1581912214044934144_n

Badebroen som ligger få hundrede meter fra vores hus.

Så nu står vi her! Og vi er glade! Og spændte! Og nervøse! Ingen af os er gør-det-selv mennesker, men vi skal nok klare den, det er jeg helt sikker på. Vi forventer først at flytte ind i huset slut juni eller start juli, da vi lige skal fikse nogle småting såsom maling, gulv osv. Indtil da kommer vi til, at bruge alle vores fritimer (som vi i forvejen ikke har så mange af) på at gå rundt og ordne småting i huset, men sådan er livet med et hus i guess ;-)

Husk at I kan følge hele husprocessen på min instagram. I kan finde alle mine instastories omkring vores hus under højdepunktet “Huset”(@cecilie_lange). Som i nok kan se, er vi i fuld gang med at rive ned. Det var egentlig ikke planen at vi skulle lave SÅ stor e makeover, men når man først er i gang, kan man ikke rigtig lade være ;-)

34645106_10156338866358497_6497985236209500160_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hverdag er blevet nemmere