Sådan får du din baby til, at falde i søvn i sin egen seng

Her kan du leje “vores” villa i Spanien

Hej fra Spanien. Solen skinner, det er 30 grader og humøret er højt. Vi er nede i “vores” dejlige villa for tredje gang, og det er seriøst så dejligt at være tilbage. Normalt vil jeg helst ikke rejse til de samme destinationer så mange gange, da jeg hellere vil opleve noget nyt, men det her hus har bare noget helt særligt over sig. Når vi kommer herned ved vi hvad vi kommer ned til. Det er så dejlig afslappende. Dagene går primært med solbadning og afslapning. Selvom vi har en baby med, har vi overraskende nok haft tid til at slappe lidt af selv. Det gælder bare om at nyde det, for vi har ikke udsigt til nogle ferier resten af året, og så skal jeg jo starte arbejde igen om under to uger. AV!

På instagram har der været ret stor interesse for huset. Og det kan jeg godt forstå! Huset et ejet af en ven af familien, der er 4 soveværelser med plads til 8 mennesker, 2 badeværelser og en privat pool  med den smukkeste udsigt. Huset kan lejes af “alle”, og det er virkelig noget jeg vil anbefale hvis man trænger til en afslapningsferie. Hvis man er til fest og farver skal man nok finde noget andet ;-)

I kan se flere billeder af huset og se priser her.

Nu vil jeg slukke computeren og nyde de sidste dage i solen, inden turen går hjem til København.

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du din baby til, at falde i søvn i sin egen seng