Vuggestue eller dagpleje?

Mod de 29 – mine ønsker

1/ Montana reol2/Maria Nila hårkur3/Kähler vase4/House Doctor Lampe5/Ellos sengegavl6/Line&Jo ørering7/Nilens Jord browliner8/Nilens Jord browfix – 9/Muuto knager10/ Nilens Jord pudder11/Nordal konsol 

Så sker det. På onsdag fylder jeg 29 år (jeg føler mig altså kun som en på 25) Normalt har jeg ikke rigtig nogen ønsker, for hvis jeg mangler noget køber jeg det bare. Meeeen så skete det at jeg fik en baby og købte et hus. Så er der altså hverken tid eller penge til, at købe det man gerne selv vil have ;-) Derfor har jeg faktisk rigtig mange ønsker i år. Ud over, at jeg er ved at være lav på dullegrej, så har jeg et helt hus, der skal indrettes.

Så derfor ønsker jeg mig egentlig bare pæne ting til hjemmet, dullegrej og selvfølgelig guld og diamanter. haha. Jeg har kigget på den ørering fra Line&Jo i 100000 år, jeg skal bare lige have lavet et ekstra hul i øret til den først.

Hvad min fødselsdag skal bruges på må tiden vise. Jeg skal i hvert fald på arbejde, og så må vi se hvad vi finder på når jeg har fri… Længe leve voksenlivet :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestue eller dagpleje?