10 ting jeg savner ved livet før børn

Barn nr. 2?

Spørgsmålet der går igen og igen fra flere af jer. Det er egentlig et ret privat emne, men jeg kan da godt forstå at folk er nysgerrige – det er jeg også selv nogle gange.. Det rør mig ikke, at folk spørger ind til det, men alligevel bliver jeg lidt træt når jeg får spørgsmålet for 117. gang, så nu kommer der ét fælles svar til alle de nysgerrige ;-)

JA. Vi vil gerne gerne én mere på et tidspunkt. Jeg vil rigtig gerne give Charlie en lillebror eller lillesøster på et tidspunkt. Jeg er selv vokset op med en lillesøster og Robin med en storebror, storesøster og lillesøster. Personligt kunne jeg slet ikke forestille mig, kun at skulle have ét barn. Jeg har haft et rigtig tæt forhold til min søster, vi har altid haft hinanden ryg, været sammen om at kede os til diverse arrangementer og bagtalt vores forældre når de var “dumme” – True love ;-) Men hvornår er det helt rigtige tidspunkt for en 2’er? De kloge siger 3 år i mellem andre siger, at man skal få dem så tæt på hinanden som muligt, men det kan man jo ikke helt selv bestemme. Èn ting er helt sikkert. Vi skal IKKE have en 2’er lige nu. Vi har nok i Charlie på nuværende tidspunk! Vi forsøger at få en god rutine i vores hverdag, og det er altså ikke helt nemt. Det er sgu hårdt det hamsterhjul. At skulle koncentrere sig om en tumling og en baby lige nu, er ikke noget vi er klar til! Ikke at at nødvendigvis bliver nemmere af at vente lidt, men lige nu er vi bare ikke klar til en mere. Der kommer en del mere koordinering når man har 2 børn og endnu mindre fleksibilitet og kærestetid. Vi ligger pt. stadigvæk i flytterod og mangler stadigvæk at få indrettet nogle værelser, og på et eller andet tidspunkt har vi vel egentlig også et bryllup vi skal have afholdt? Yes yes, det lyder super romantisk, i know ;-)  Til de af jer, der ikke ved det, så friede Robin til mig på Bali sidste år, og vi har aldrig fundet en dato for vores kommende bryllup…. meeeeen det skal nok komme :-)

Læs også: Det perfekte frieri 

Så konklusionen er. JA vi skal have én mere på et tidspunk. Hvornår vides ikke, men det bliver ikke lige nu :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg savner ved livet før børn