Mod de 29 - mine ønsker

Hej fra hamsterhjulet

Jeg har aldrig rigtig kunne sætte mig ind i, at folk med små børn beklagede sig over stress og manglede timer i døgnet. Jeg tænkte egentlig bare, at man selvfølgelig må vide hvad man går ind til når man vælger at få børn, for det er jo ikke et problem når de alligevel er i vuggestuen hele dagen. Så hvad er problemet? Men når man selv står i det, rammer virkeligheden og jeg er endnu engang blevet klogere..

Måske vi (jeg) bruger for meget tid på, at tale om hvor travlt vi har, og hvor forfærdeligt det er at vi må aflevere vores dyrebareste i en institution 8 om dagen. Jeg bruger i hvert fald ret meget energi på, at tænke på det, og på at beklage mig over det. Det er muligvis ikke særlig smart, for der er jo ikke noget at gøre ved det. Eller jo det er der. 1: Vi kan sælge huset og flytte i en lille 2. værelses lejlighed, så kan vi nok godt nøjes med én indtægt. 2: Èn af os kan starte med, at spille lotto og håbe på at vinde den helt store gevinst i Eurojackpot. Eller 3: Én af os kan få et sindssygt job eller en vild lønforhøjelse så den anden kan gå ned i tid.

Om nogle af ovennævnte bliver en realitet. Jeg tvivler ;-). Derfor er der bare ikke så meget at gøre, andet end at have ja-hatten på. Det er nemmere sagt end gjort. Jeg er for det meste et meget glad og positivt menneske, jeg forsøger altid at være glad, men der er dage hvor jeg bare gerne vil blive hjemme hos min lille familie. Jeg ville ønske at mit arbejde var endnu mere fleksibelt. Eller at jeg bare kunne gå ned på 30-32 timer. Det er en sindssyg svært balance når man gerne vil det hele. Men når det er sagt, så er Charlies indkøring i vuggestuen gået rigtig godt. De kørte ham faktisk ind på 4 dage. Han sov gode lurer, spiste godt og var glad. Men efter 10 dage i vuggestuen blev vi ramt af vuggestuenpesten (ALLE 3!!) hvilket resulterede i, at Charlie var væk en hel uge, og ugen efter var han igen væk i et par dage grundet feber. Det har resulterede i, at han er dybt ulykkelig når han bliver afleveret. Og når han er hjemme i weekenderne, er han SÅ mor og far syg, at vi ikke engang kan placere ham på gulvet alene. Please sig det er normalt???????

Med hensyn til selve vuggestuen er vi SÅ tilfredse. Pædagogerne er virkelig søde, de får varieret kost og så virker stemningen dernede rigtig god. Charlie er kommet på en lille stue, hvor der kun er 8 børn og 2 pædagoger, hvilket passer ham og os ganske fint. MEN, for et par uger siden fik vi besked om, at institutionen skal LUKKE. Og ved i hvorfor? Fordi Dragør kommune mangler penge i kassen, så de vil rive hele lortet ned og bygge 6 parcelhuse… og nåååå ja, så vil de bygge en fucking (beklager mit ordvalg) vandpark. Altså ikke en indendørs vandpark, men en udendørs med riverafting, SUP osv. Latterligt, når ikke man har pengene til det… Nå, så Charlie skal rykke vuggestue på et eller andet tidspunkt. Hvortil og hvornår ved vi ikke. Det er også en af grundende til, at jeg føler mig en smule presset i øjeblikket.

At stå op hver dag kl. 05.30 og først være hjemme efter kl. 17, bliver nok aldrig det fedeste når man har små børn, der har brug for én. Men lige nu kan det ikke være anderledes. Så vi holder ud, og glæder os over alle de små ting i hverdagen. Vi har trods alt hinanden, vi er sunde og raske og vi har en stor familie bag os, som altid står klar med en hjælpende hånd.

Jeg håber snart, at vi finder en god rutine, så det hele bliver en smule nemmere og mit overskud bliver større! :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mod de 29 - mine ønsker