Hej fra hamsterhjulet

Huset i Dragør har fået nyt inventar

Spar 25% på (næsten) alle plakater hos Desenio. Brug koden cecilie_lange. Koden gælder fra d. 9/10 til og med 11/10. Gælder ikke rammer og udvalgte plakater. 

Det er ved, at være rigtig længe siden, at jeg har vidst nogle nye billeder fra vores hus. Vi fik nøglerne d. 1. juni, og herefter brugte vi den første halvanden måned på, at skifte gulvet og få malet. Vi valgte at flytte ind med ALLE vores gamle møbler, da vi ikke ville købe noget forhastet. Vi ville være helt sikre på, at det vi købte var noget, som vi ville blive glade for i lang tid. Derudover har vi desværre heller ikke råd til, at indrette alle 168 kvm på én gang ;-)

Men nu er det så småt ved, at ligne et hjem selvom vi mangler stadigvæk mangler rigtig meget. Den største forandring er helt sikkert vores stue. Vi har købt en ny sofa, vi har spartlet den ene væg og så har vi fået nogle sindssyg flotte plakater op fra Desenio. Vi var rigtig meget i tvivl om vi igen skulle vælge en mørk sofa eller om vi skulle gå med lys. Det lyder måske ikke særlig smart, at vælge en lys sofa når man har en baby. Men vi ville altså gerne give det et forsøg. Vi har købt en modulsofa, så hvis det går helt galt, kan vi altid udskifte nogle af modulerne. Spartlen på væggen er er fra “Fargs” i farven “Viol”. Jeg synes den giver rigtig flot kant til vores ellers meget lyse hjem. Og så er der plakaterne på væggen. Robin er faktisk ikke helt pjattet med plakater, men da vi fandt de her sort/hvide med dyreansigter var han (og jeg) solgt. Jeg synes simpelthen at de er SÅ flotte. Derudover har vi købt nogle hylder og nogle potteplanter til væggen, de skal bare lige hænges op først. Og så skal vi “bare” have fundet det perfekte sofabord, et pænt tæppe og nogle puder #nemt ;-)

Giraf plakatGepard plakatGorilla plakatLøve plakat

Vi er også så småt igang med at ordne spisestuen. Vi har allerede fået solgt vores spisebordsstole, så nu mangler vi bare at få afsat vores bord også. Vi har allerede købt 8 nye stole -vi har valgt en vaskeægte designklassiker, nemlig den smukke Y-stol, og så har vi brændt os lune på det smukkeste marmor bord……. Og så kan  i selv gætte at vi ikke har råd til noget som helst andet lige foreløbig. haha ;-)

Vi har brugt rigtig mange penge på huset indtil videre. Mere end vi havde regnet med, men sådan er det vel altid. Derfor må vi tage én ting af gangen. Både Robin og jeg er ved, at være en smule utålmodige over, at have så mange halvfærdige projekter herhjemme, men vi trækker vejret dybt og siger til hinanden, at det er helt normalt – det er langt fra de fleste mennesker, som har råd til at indrette et hus fra ende til anden, medmindre de gør det for lånte penge ;-)

Jeg glæder mig sindssyg meget til, at vise jer resten af huset på et tidspunkt – evt. i en video :-)

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra hamsterhjulet