Når weekenderne får en helt ny betydning

Hjælp! Jagten på nyt sofabord

 

/1 Jotex   /2 Jotex   /3 Gubi   /4 &Tradition   /5 Ellos   /6 Ellos   /7 Ellos   /9 &Tradition   /9 Gubi

Som i nok ved, er vi i fuld gang med at indrette vores hus i Dragør – og det tager sin tid. Vi vil gerne gøre vores hjem personligt, og tage os god tid til at sparre op til det helt rigtige. Vores hjem skal afspejle OS! Det skal indeholde alt fra IKEA til design, små unikke fund og ting fra vores rejser. Vi er nu kommet til sofaområdet. Vi har købt en stor modulsofa fra Sofakompagniet i lysegrå. Vi har bygget den op i U-form, hvilket betyder at vores gamle sofabord overhovedet ikke passer ind! Derfor er vi på udkig efter et nyt.

Jeg synes det er sindssygt svært, at finde det helt rigtige bord. Vi er dog blevet enige om formen på bordet! Det skal helst være rundt eller ovalt, mere ved vi ikke. Jeg har brændt mig ret lun disse 9 sofaborde. Desværre er det ikke alle, jeg kan se “live”, så nogle af dem er det lidt svært at vurdere om de vil passe ind.

Hvad siger i? Hvilket passer bedst ind? Og som en lille ekstra info, så er væggen ikke så hvid og tom længere (Se billedet nederst)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når weekenderne får en helt ny betydning