Charlie 1 år - De hårde tider er det hele værd

Den bedste onsdag længe

Reklame for Tivoli

Der er ingen tvivl om, at vi har været hårdt ramt herhjemme. Den har stået 4 ugers non stop sygdom. Robin og jeg er lidt slatne, ovenpå sådan en heftig omgang! Derudover er der sket en masse mindre sjove ting på arbejdet, som har gjort at jeg har været ret presset. Så ikke verdens sjoveste måned. Til de af jer, der ikke følger med på insta, så har Charlie senest reddet sig en omgang mellemørebetændelse. Vi anede ikke at drengen havde ondt i ørene, førend han skreg en nat, og så stod det ellers ud med tykt væske fra det ene øre (så der er højst sandsynlig også røget en trommehinde)

Derfor valgte jeg at tage en fri sidste onsdag, for at være sammen med Charlie. Uden dårlig samvittighed over ikke at kunne være på arbejde. Pencillinen må have gjort et eller andet ved ham, for han var i mægtigt humør – Derfor besluttede vi os for at bruge et par timer i Tivoli. Jeg knuselsker Tivoli. Jeg kommer der flere gange om året med min familie, men jeg har en klar favorit sæson i Tivoli og det er selvfølgelig JULEN. Det er så smukt og så hyggeligt, at gå rundt i kulden og se på hyggelige boder, flotte udstillinger og drikke varm kakao. Det er Charlies tredje gang i Tivoli og det virker til, at han synes om det. Han er travlt optaget af at kigge på alle menneskerne, de flotte lys og forlystelserne, der kører rundt. Normalt ville vi nok have tilbragt en times tid på legepladsen, men eftersom Charlie stadigvæk var syg, holdte vi ham i barnevognen det meste af tiden :-)

Efter et par timer i den friske luft, gik vi indenfor i Tivoli Food Hall. Til de af jer, der ikke kender det, er det en masse forskellige “madboder” samlet under ét tag. Der er alt fra salater til burger og smørrebrød. Det vil sige, at man kan bestille noget forskelligt og samtidig spise maden sammen. Jeg synes det er ret genialt, at man kan gå ind og få noget ordenligt at spise uden man føler, at man sidder på en pæn restaurant. Jeg fik en salat fra Gló, Robin fik en Burger fra Cocks & Cows og Charlie fik lidt af vores mad, en tebolle og lidt medbragt snacks.

På vej hjem i bilen snakkede vi om, hvor dejligt det havde været at være “på tur” bare os 3. Det sker ikke så ofte mere, da vi har prioriteret at komme på plads i huset. Men efter sådan en dag, er jeg helt høj og det kan jeg leve højt på et stykke tid endnu :-) Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har været i Tivoli i år. Jeg håber på, at nå en tur inden jul. Det er simpelthen den hyggeligste tid på året.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charlie 1 år - De hårde tider er det hele værd